Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Yläilmoissa

Joulu oli yhtä juhlaa.

Tapanina kävimme "mummolassa" ja nappasimme mukaan pullollisen lentokoneita ja autoja. Lentokoneet ovat persikan makuista Lasten juhlajuomaa, yksi kuudesta pullosta jotka tulivat Hopottajien kautta maistiaisiksi. Tehtävä siis on maista näitä ja kertoa niistä mielipiteemme. Hieman yleistietoa juomista löydät täältäOmat lapsukaiseno ovat varanneet Mikki Hiiri pullon uudeksi vuodeksi, olihan se teinimme suosikki pulloista. Siispä sain valita Pikku Myyn ja noiden moottoriajoneuvojen välillä. Lentokoneet olivat pikkuherran mieleen, mutta kyllä neitikin hyväksyi valintani.

Väriltään tämäkin juoma oli hennon keltainen ja maku todella miellyttävä persikka. Nyt kelpasi jopa teinillemme! Me aikuisetkin saimme kulauksen juomasta ja tämä sai todellakin hyväksytyn arvosanan. Kaikki paikalla olleet tykkäsivät. Pullo oli kuitenkin lapsille tuotu, joten me aikuiset jäimme nuolemaan lasejamme. 

Ennakkoasenteestani huolimatta taitaa voitto mennä lentokoneille, mutta vielä on muutama pullo kokeiltavana ennen kuin lopullinen päätös tehdään. Tällä hetkellä koneet kuitenkin ovat Muumien edellä minun listallani.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...