Marabou Philadelphia juusto on ollut jo jonkin aikaa kaupassa.
Olen miettinyt mitä tästä tekisi ja päädyin hyydytettyyn kakkuun, löydettyäni reseptin eräästä naistenlehdestä.
En voi väittää että ihastuin kyseiseen tuotteeseen, jatkossa jatkan suklaan käyttöä kun haluan tehdä suklaakakkua. Tässä oli hieman teollinen maku minusta. Eikä tuo ole laktoositontakaan. Partiolainen toteutti kakun ohjeen mukaan. Reippaita lapsia minulla.
Suklainen päärynäkakku
150 g digestivekeksejä
75 g voita
3 liivatelehteä
purkillinen säilykepäärynöitä
2 dl kuohukermaa
1 dl Eila maustamatonta jugurttia
2 rasiallista Philadelphia Marabouta
suklaarouhetta
suklaarouhetta
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi murusten joukkoon. Levitä irtopohja vuokaan.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Vaahdota kerma ja sekoita jugurtti ja juusto vaahtoon. Lämmitä noin 1½ dl päärynämehua ja sulata liivate kuumaan mehuun. Sekoita liivateseos kermaseokseen. Kaada pohjan päälle ja hyydytä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele päärynöillä ja rouhitulla suklaalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti