Isäni pitää whiskeystä, kuten tuo elämäni toinenkin mies.
Siispä päätin, vaikka olin luvannut että tänä vuonna pysyn aisoisa ruoan kanssa, tehdä appelsiinigraavatun ja periteisesti graavatun lohen rinnalle vielä viskiversion. Ja kun se pullo nyt tuli avattua niin tein sitten naapurinsedälle, ja isälle ja muille kiinnostuneille, sinappia.
Viskisinappi
3/4 dl sinappijauhetta
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 1 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
4 tl sokeria
½ dl laktoositonta kermaviiliä
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 1 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
4 tl sokeria
½ dl laktoositonta kermaviiliä
½ dl viskiä
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vettä kunnes seos tuntuu hieman löysän puoleiselta. Sekoita joukkoon kermaviili ja viski. Purkita. Anna maun tasoittua parin päivän ajan.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vettä kunnes seos tuntuu hieman löysän puoleiselta. Sekoita joukkoon kermaviili ja viski. Purkita. Anna maun tasoittua parin päivän ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti