Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

tiistai 3. joulukuuta 2013

Päivä 3

3. Joululahjatoiveesi (4 tärkeintä jos lista on kovin pitkä)

En ole vuosiin kirjoittanut joulupukille, jos sattuu tulemaan jotakin mieleeni niin kerron heti tontuille. Kun näkee tonttuja ympärillään niin tämä on hyvin näppärä tapa! Ja unohdan heti välittömästi toiveeni.

Itse asiassa toivon kirjaa joululahjaksi, kerroin heti lähimmälle tontulle ja sain sen jo rakkaalta siskoltani. Jo kirjan nimi sai sydämeni tekemään pienen ylimääräisen tauon: Min mormor hälsar och säger förlåt. Uskoisin että ennen joulua olen jo ehtinyt tämän lukemaan, talviloma tulee juuri sopivaan aikaan.


Kestotoiveeni on samanlaiset ihanat kulhot jotka siskoni sai häälahjaksi. Ne ovat alunperin ostettu "Suuresta Ikkuna tavaratalosta" mutta eipä niitä sieltä nykyään saa. Eikä oikein mistään muualtakaan. Suuri metsästys jatkuu, tähän on jo valjastettu koko suku. V&Blla oli hieman sen tapaiset, mutta koska ovat hinnaltaan ihan sairaita eivätkä täydellisiä niin en kelpuuta!

Tämän haasteen piti olla kuvahaaste samalla, mutta eihän toiveitaan voi kuvata? Kirjan kannen voi sentään skannata! Tai kuvata. Muutenkin monet kuvat ovat tässä haasteessa "kierrätettyjä" tai neistä lainattuja. Tällöin lähde mainitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...