Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 31. toukokuuta 2014

Elämäni aakkoset: N

Naamakirja

Koska Fazer valtasi F:n siirsin Facebookin N:n kohdalle. Olisihan tänän sopinut Nesbö, nukkuminen tai joku muu n-sana. Mutta koska naamis täyttää aika suuren osan päivästäni, niin annetaan sille ihan oma kirjain.

Kun joskus aikoinaan tein itselleni profiilin naamikseen, en uskonut miten moniin uusiin, ihaniin ihmisiin tutustuisinkaan. Jos olisin sen tiennyt, olisin liittynyt paljon aikaisemmin. 

Olkoonkin että naamiksessa on paljon mätää, siellä on myös paljon hyvää. Enimmäkseen hyvää itse asiassa. Aika pitkällehän oman etusivunsa saa mieluisaksi valitsemalla ihmisiä ympärilleen joiden ajatusmaailma muistuttaa omaa. 

Päivän mittaan luen valtavan määrän päivityksiä jotka saavat minut hymyilemään, katson kuvia jotka liikuttavat ja kerkeän seuraamaan iltapäivälehdistä pikayhteenvetoa. Saan arkisia päivityksiä ystävieni elämästä, vaikka se ei tietenkään korvaa kasvokkain kohtaamista, on hauskaa nähdä mitä ystävien arkeen kuuluu. 

Saan elää ystävien iloja ja suruja, häiritsemättä puhelinsoitollani arjen pyöritystä. Vaikka silloin tällöin soitakin, ihan kuullakseni ystävieni äänen. 

You know you are addicted to Facebook
when you log off Facebook, turn your computer off,
go to bed, role over,
and log onto your Facebook from your phone one last time for the night.
~ Unknown


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...