Siskoni hemmotteli meitä oikein kunnolla vappuna.
Niiden loistavien pullien, joista kerroin eilen, lisäksi nautimme todella ihanaa kääretorttua. Jämästä ehdin jopa nappaamaan kuvan, ennen kuin sekin syötiin. Koska armon siskoni ei suostu blogin toiseksi ylläpitäjäksi, pakotin hänet kuitenkin kirjoittamaan reseptinsä teille!
Kääretorttu
4 munaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl öljyä (ei kylmäpuristettua)
2 rkl laktoositonta kermaviiliä (tai ranskankermaa)
1 sitruunan kuori raastettuna
0,5 dl sitruunanmehua
vaniljasokeria
Täyte
4 dl laktoositonta kermavaahtoa
1 prk laktoositonta tuorejuustoa (esim sitruuna)
marjoja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää muuta aineet. Voitele leivinpaperi ja laita uunipellin päälle. Paista 175 astetta noin 10 min (huom kääretorttu ei tummu uunissa vaan kypsyy ainoastaan, väria siis ei kannata seurata).
2 dl sokeria
2 1/2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl öljyä (ei kylmäpuristettua)
2 rkl laktoositonta kermaviiliä (tai ranskankermaa)
1 sitruunan kuori raastettuna
0,5 dl sitruunanmehua
vaniljasokeria
Täyte
4 dl laktoositonta kermavaahtoa
1 prk laktoositonta tuorejuustoa (esim sitruuna)
marjoja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää muuta aineet. Voitele leivinpaperi ja laita uunipellin päälle. Paista 175 astetta noin 10 min (huom kääretorttu ei tummu uunissa vaan kypsyy ainoastaan, väria siis ei kannata seurata).
Rulllaa lämmin uunista tullut kääretorttu pyyhkeen tai leivinpaperin sisään ja anna jäähtyä rullalla. Avaa ja täytä ja rullaa välittömästi takaisin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti