Ne muistuttavat kooltaan Café Esplanadin jättipuusteja opiskeluajoiltani. Silloin kun Esplanadin keitto oli oikeasti halpaa, hyvää se on edelleen, ja puustinkin pystyi puolittamaan kaverin kanssa koska yksin sitä ei pystynyt millään syömään.
Siskoni puustit siis ovat saman kokoisia, mutta vielä parempia. Hän iloisesti antoi reseptinsä, en vaan tiedä mitä hän tekee että niistä tulee taivaallisia. Leivottu rakkaudella?
Pian Pullat
½ l laktoositonta maitojuomaa
1 pala hiivaa
1 pala hiivaa
1½ dl sokeria
n. 10 dl vehnäjauhoja
100 g voisulaa
vähän kardemummaa
hyppysellinen suolaa
voita
kanelia
sokeria
kanelia
sokeria
Lämmitä maito n. 37 asteiseksi, sekoita hiiva joukkoon. Lisää kuivat aineet ja voisula vuorotellen. Anna taikinan nousta.
Levitä taikina levyksi, voitele voilla ja ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.. Rullaa rullaksi ja leikkaa sopiviksi palasiksi.
Anna pullien kohota pellillä. Paista 200 asteessa n 15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti