Äänestyksenne perusteella päädyin sitten lumivalkeisiin siikaruusukkeisiin aattona.
Nämä olivat oikein hyviä, ehkäpä tämän voisi uusia joskus.
Lumivalkeat siikaruusukkeet
500 g siikafileetä
Liemi:
1 pieni keltasipuli
1 dl sitruunan mehua
1 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl sokeria
1 rkl merisuolaa
tillin varsia
10 kokonaista valkopippuria
1 dl sitruunan mehua
1 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl sokeria
1 rkl merisuolaa
tillin varsia
10 kokonaista valkopippuria
tilliä, sitruunaa, roseepippuria
Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Purista sitruunan mehu.
Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna liemen jäähtyä.Viipaloi siika ohuiksi viipaleiksi. Pyöräytä viipaleet ruusukkeiksi ja nosta ne astiaan, jossa ruusukkeet voivat tiiviisti nojata toisiinsa. Kaada jäähtynyt liemi kalojen päälle ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään kolmeksi tunniksi.
Koristele tillillä, sitruunalla ja roseepippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti