Tänään sitten päätin toteuttaa toiveen, ulkona on talvinen sää, joten keittoa lounaaksi, tietenkin. Ja keiton kanssa maistuu leipä, joten kun olin Hovkonditorn blogissa nähnyt pestoskonssi reseptin päätin inspiroitua. Pistin partiolaisen leipomaan ja ratsastajan pilkkomaan keittoon aineksia. Kuka väittää että ruoanteko on rankkaa? Alkuperäistä reseptiä ei taaskaan seurattu, mutta idea siis varastettu
Pestoskonssit
2 dl pikakaurahiutaleita
2 dl kolmen viljan jauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa (voi jopa ehkä hieman vähentää, riippuu peston suolaisuudesta)
1/4 dl rypsiöljyä
2 tl pestoa
1/4 dl rypsiöljyä
2 tl pestoa
2 dl laktoositonta, maustamatonta jugurttia
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää loput aineet joukkoon. Sekoita huolellisesti. Jaa taikina kahteen osaan ja tee kaksi pyöreetä "levyä" leivinpaperille. Paista 225 asteessa n 10 min
Lämmin kiitos ystävälle kuvan upeasta leikkuulaudasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti