Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

perjantai 2. marraskuuta 2012

Vastaan haasteeseen

Mistä on blogini tehty? 

Pauska haastoi minut mukaan tähän leikkiin, olen muutamia tällaisia tekstejä jo lukenut. Mutta kun nyt ihan pyydettiin niin jospa minäkin sitten vastaisin. Alunperin en viitsinyt vastata, koska luulin etten kuitenkaan saa 10 asiaa blogistani listattua, tämähän kertoo vain ja ainoastaan joulusta. Mutta Pauskan ideaa seuraten: katsotaan mitä nuo tunnisteeni tästä paljastaa.


1) Teistä <3

Siitä on lähes vuosi kun naputin ensimmäisen tekstini tänne. Kuten totesin silloin, ideana oli kerätä lempireseptejäni yhteen paikkaan. Kuten monet suunnitelmani, tämäkin paisui kuin tuoreella hiivalla tehty pullataikina.  Vaikka naputtelinkin alussa tätä lähinnä itselleni ja muutamalle ystävällekin niin olen jo aikoja sitten pudonnut pulkasta. Tänne on tullut kommentteja ihmisiltä joita en tunne, en edes tiedä miten he tänne ovat eksyneet. En voi kun suu auki tuiojotella tuota kävijämittarin raksutusta. Ja kiitollisena todeta että maailmasta löytyy ihmisiä joita löpinäni kiinnostavat, edes ajoittain. Kiitos teille kaikille, tuo aakkosleikkini sai minut katsomaan naamakirjan puolelle monta kertaa päivässä, pitihän minun katsoa osallistutteko. Enkä pettynyt!2) Resepteistä

Tännehän minä niitä kerään, alunperin piti vain noita joulupöydän herkkuja tänne naputella, mutta sekin suunnitelma on muttunut matkan varrella. Mutta ne joulureseptit ovat kyllä edelleenkin ykkössijalla.
3) JoululauluistaTämä yllätti hieman. Eniten tunnisteita laulujen kohdalla? Syyn toki tiedän, viime joulukuussa minulla oli "päivän laulu" tarjolla koko joulukuun ajan. Oikeastaan tämä blogi ei todellakaan keskity musiikkiin, vaikka tunnustankin kuuntelevani joululauluja ympäri vuoden. Yksi uudemmista suosikeistani


4) Arvosteluista

No juu, minähän kertoilen mielipiteitäni milloin mistäkin asiasta, joten arvosteltua tulee vaikka ja mitä. Jakelen joulutuotteille "joulukuusia". Buzzador arvosteluitakin on ollut muutamia täällä. Sen seurauksena Dolce Gusto muutti meille. Siitä olikin hurjasti mielipiteitä. Sillä keitettävät kahvit toki maistuvat. Ja kiitos siitäkin keittimestä kuuluu teille! Ilman teitä ja ihania kommentejanne, blogi tuskin päivittyisi tällaista tahtia.


5) Askartelusta

Lapsien kanssa tulee väsättyä milloin mitäkin ja joskus jaksan jopa ottaa kuvia aikaan saaduista taideteoksista. Ideoita on hauska jakaa kanssanne, olen jopa nähnyt kuvia toisten hienoista taideteoksista jotka ovat toteutuneet täällä olleen idean avulla. Kiitos niistäkin! Yleensä ideat ovat muualta bongattuja ja tänne siirrettyjä. Mutta hyvät ideathan kuuluu jakaa.


6) Glögistä

Tuo tuoksuva ihmejuoma joka tuo hymyn huulilleni. Ymmärrän miltä Asterixista tuntuu kun Miraculix on saanut kattilansa porisemaan!

Makujahan on nykyään enemmän kuin ehdin kokeilemaan, mutta pyrin kertomaan teille mitä mieltä olen niistä joita ehdin maistamaan.


7) Haasteista

Näihin on välillä ihan hauska vastatakin, mutta enimmäkseen tänne valikoituu "kudo Jorviin pipoja"-tyyppisiä haasteita. Mutta on täällä kerrottu muun muassa lempipaikoistani Suomessa. Kukaan ei varmaan ylläty siitä että niihin liittyvät eläimet ja melonta ja talvi !


8) Joulukalentereista

Näitä seurataan joulun aikana hartaasti! Televisiosta, jos sattuu olemaan joku kiva versio, kuka muistaa Histamiinin? Perinteisenä mallina sellainen on tietysti keittiössä, Partiolaisten on pakollinen! Mieheni mielestä se olutkalenteri on pakko saada. Lisäksi lapsille on yleensä erinäinen määrä suklaa- ja paperikalentereita. Ja tämän joulun uutuutena myös kirja jonka tilasin eilen. Palaan siihen lähiaikoina. Ja kaikkien noiden lisäksi löytyy vielä netistä monta erilaista kalenteria joita tykkään seurailla. Esimerkiksi Positiivarit on sellainen hyvä aamun aloitus. Ja pakkohan minun on mainostaa shelttiharrastajien joulukalenteria


9) Kierrätyksestä

Tästähän saa sen käsityksen että olen kovinkin ekologinen. En valitettavasti ole, mutta teen parhaani. Täällä tuo kierrätys kuitenkin eniten selittäytyy noilla askartelu ohjeilla. 10) Ajatuksistani

Sitä kai tällaisen nettipäiväkirjan pitäminen lähinnä kuitenkin on? Vaikka en nyt ihan kaikkea elämässäni tapahtuvaa tänne kirjoita, minut tuntevat toki varmaan löytävät myös "minut" täältä sivuilta.

Kas näin Pauska, vastattu on :) Kiitos haasteesta. Päätin etten haasta ketään, mutta jos vastaatte kysymyksiin, lähettäkää linkki minulle, saan sitten lukea teidän vastauksenne. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Ihania kohtia ja kuvaavat Sinua niin hyvin :) Se shelttikalenteri on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että kelpaa...ja kuvia puuttuu ;-) Ainakin luulen niin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...