Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hieno kuva

Tunnen julkkiksen!

Suomen Aasiyhdistys on julkaissut vuoden aasikuvan. Valokuvaaja on ystäväni, joten tunnen julkkiksen! Valitettavasti sivusto ei oikein tahdo pelittää, ainakaan nyt, joten suoraan tuohon kuvaan en saa linkitettyä. Mutta sieltä se löytyy kohdasta Vuoden Aasikuva 2012. Uutinen oli ihan ylittänyt Länsiväylän uutiskynnyksen!

Toinen kiva löytyy nyt keittiöstä. Sain nimittäin Partiolaisten joulukalenterin, joten joulukuu on nyt pelastettu! Tänä vuonna ensimmäinen adventtisunnuntai on vasta 2.12, joten kaipa tuo siis on joulukalenteri? Ensimmäisen luukun saa nimittäin avata 1.12. Jouluradio sen sijaan aloittaa lähetyksensä vasta 2.12, eli adventtisunnuntaina.

Piti jo käydä kurkkaamassa minne lippu tulee ja mistä Lucia aikoo ilmestyä. Partiolaisten kalenterissa nimittäin luukuista paljastuu kuvaan sopivat yksityiskohdat ja tärkeinä päivinä ne tärkeät symbolit. Sunnuntaisin siis kynttilöitä!

Ja jos joku nyt ihmettelee miksi tuo pitää ostaa kun tietää mitä luukuissa on, niin vastaus on yksinkertainen: siksi. Se kuuluu jouluun!

Ja jos joku vielä on ilman kalenteria: partiolaiseni myy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...