Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kaksi kokonaista vuotta

Kaksi vuotta!

Tänään on kulunut kaksi vuotta siitä kun ensimmäistä kertaa kirjoitin jotakin tänne. Jos olisin silloin tiennyt mihin ryhdyn, olisin aloittanut paljon aiemmin! Minulla on nimittäin ollut ihan mahdottoman hauskaa teidän kanssanne tämän kahden vuoden aikana. Jokainen jätetty kommentti, joko täällä tai naamakirjan puolella, on ilahduttanut minua.

Puhumattakaan siitä miten hurjan hauskaa minulla on ollut aakkosten kanssa. Täytyy tunnustaa että viime vuonna oikein surin kun kirjaimet loppuivat. Tänäkin vuonna odotan jännityksellä teidän ehdotuksianne, ne nimittäin eivät ole ollenkaan niin itsestäänselviä kuin alunperin luulin. Olen löytänyt uusia lauluja, uskokoot ken haluaa, ja aivojen pimeimmästä nurkasta on pölyjen keskeltä kaivettu esiin jo kauan sitten unohtuneita. Ja niiden mukana muistoja.

Muistoista puheen ollen, tänään on aika pysähtyä muistamaan. Isoisäni jätti meidät vuosikymmeniä sitten juurikin ruotsalaisuuden päivänä. Ja setäni olisi tänään viettänyt syntymäpäiväänsä. Monta aihetta liputtaa siis. Ja meillähän liputetaan. Ellei muusta syystä niin juhlitaan blogini synttäreitä.

Tämä ihan vitsinä alkanut Joulublogini on alkanut elää ihan omaa elämäänsä. Alkuperäinen ajatus oli kertoa kavereille miten jouluhörhö voi keksiä jouluisia juttuja ympäri vuoden ja samalla kerätä omat lempireseptit yhteen paikkaan. Tämä vaan pääsi hieman paisumaan ja tässä sitä ollaan, kaksi vuotta myöhemmin. Vuoden projekti on jo venähtänyt kaksinkertaiseksi ja pahoin pelkään että tämä ei lopu tähän. Aakkosetkin ovat kesken.

Eilen 174 vierailijaa poikkesi sivuillani. Olen hämmentynyt ja ihmeissäni. Niin monta katselua ja niin harvan teistä tunnen. Suosituin sivu on ollut "Pitsiä". Hauskaa jos sukat kiinnostivat, minä olen todella ihastunut niihin. Melkein harmittaa että olen lähettämässä ne Korvatunturille edelleen vietäväksi Pukin toimesta, mutta olen aika varma että vastaanottaja ilahtuu.

Olen myös oppinut että te lukijani suositte Chromea selaimena (30%). Niin minäkin.

Lukijani ovat aika pitkälti täältä kotimaastamme, oletan että kielimuuri on aika valtava, mutta silti lukijoita löytyy Ukrainasta ja Kiinasta. Jännittävää!

Lämmin, lämmin kiitos teille kaikille jotka täällä poikkeatte. Jättäkää mielellään kommentti niin saan tutustua teihinkin.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...