Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

maanantai 4. marraskuuta 2013

C niin kuin Chestnuts roasting on an open fire...Ja olemme päässeet kohtaan C.

Tämä oli tietysti suhteellisen vaikea kirjain sen takia että vaihtoehtoja on mahdoton määrä. Aika nopeasti kuitenkin tulin siihen tulokseen että "Chestnuts roasting on an open fire" eli The Christmas Song on minun C:ni. Kuten teiltäkin tuli ehdotuksena.

Olenkin aiemmin kertonut että laulu on kirjoitettu keskellä kesähelteitä kun Mel Tormé yritti epätoivon vimmalla vilvoitella itseään ajattelemalla kylmiä asioita. Miten paahdettu kastanja on kylmä on eri asia, minusta nuo ovat höyryävän kuumia kun olen niitä Ikkunakaupan edessä katsellut. En ole vielä sortunut ostamaan, eivät oikein kuulu minun jouluruokiini. Voihan tietysti olla että yllättyisin positiivisesti ja istuttaisin jonkinlaisen kastanjan tuohon pihaan. Voivat sitten lapsenlapseni paahtaa niitä kastanjoita...

Sain muitakin ehdotuksia, tuon Christmas Song'in lisäksi

Cika

Ihanat avustajani töissä ovat aina välillä hieman hätää kärsimässä kanssani. Kuten toukokuussa kun lauleskelen Petteri Punakuonoa, kuulema se ei sovi. Eräs heistä oli sitä mieltä että Sika on loistava joululaulu ja sen voi kirjoittaa C:llä. Se että saan kyseisen avustajan edes ajattelemaan joululauluja marraskuussa on niin suuri saavutus että menkööt! Cika, JuiCen esittämänä. 

Christmas Time


Cliff Richardin esittämänä. Aivan ihana joululaulu tämäkin. Ja koska tämä ehkä on hieman tuntemattomampi niin lisään tämän tänne tänään lauluna.

Olen muuten hieman ihmeissäni ettei siskoni osallistunut tähän leikkiin, olin nimittäin ihan varma että hän ehdottaisi Bryan Admasin Christmas Time'ia. No, eipä Bryan sitten osunut tähän kalenteriin. Oletan että D valintamme on sama, osallistui siskoni leikkiin tai ei. Tai sitten en tunne siskoani ollenkaan. 

2 kommenttia:

  1. haastoin sinut blogissani! :)

    VastaaPoista
  2. Jahas, pitää mennä katsomaan :) Kiitos....

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...