Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

tiistai 1. lokakuuta 2013

Pinkkiä

Maailma muuttui pinkiksi!

Lokakuu on roosa kuukausi, eli rintayöpätitoisuuden kuukausi. Käytännössähän tämä ei tarkoita että kipaistaan kauppaan ostamaan Roosa Nauha Pirkka ruusuja, vaikka ei siitäkään tietysti haittaa ole. Kaikkein tärkeintä olisi kuitenkin muistaa tutkia ne rinnat siellä kotona. Juu, tiedetään, on niin paljon muutakin tärkeää, mutta oikeastaan tähän ei mene montaa minuttia kun tekee sen samalla kun käy suihkussa. Nauttii sitten siitä suihkusta pari minuttia kauemmin. Hyvällä omallatunnolla.

Maassamme sairastuu vajaa 5000 ihmistä rintasyöpään vuosittain, heistä lähes kaikki ovat naisia. Jos siihen aamumeikkiin menee 10 minuttia ja hiuksiin 5, niin ei kai se pari minuttia terveydelle kerran kuukaudessa ole kovin paljon vaadittu? Ja sen jälkeen voi palkita itsensä vaikkapa Lumenen Roosa nauha tuotteilla. Tai jollakin muulla mieluisalla, minulla se on kupillinen Lumoava mustikkaglögiä tänään, suihkun jälkeen. Sain nimittäin ihanan lahjan tänään herttaiselta Luckylta, tuota ihanuutta olisin kyllä hoitanut ilman lahjuksiakin. Luckylla ei muuten ollut yhtään kyhmyä tunnettavissa, lokakuun tarkastus tehty!

Syyskuun haasteeseen vastanneiden kesken arvottiin pieni lahja. Voittaja oli Lilli! Kiitos maistuvasta reseptistä, toivottavasti omenahillokin oli mieluisaa.

Kyhmytöntä lokakuuta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...