Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

maanantai 14. lokakuuta 2013

Myyntihommissa

Kuten olen todennut: joulua on ilmassa.

Partiolaisten joulukalenteri tulee huomenna myyntiin. Myös meidän partiolaisemme myy kyseistä tuotetta. Alla olevat kuvat partiolaisten kalenterisivulta


Kyseinen kalenterihan on ihan pakko löytyä keittiön seinältä, tahdon avat adventtisunnuntaisin luukun josta paljastuu kynttilä, itsenäisyyspäivänä lippumme, Lucianeitokainen 13. 12 ja niin edelleen. Jäähän sinne toki muutama luukku jonka sisältöä en tiedä entuudestaan, mutta onhan se tietysti kivaa että jokunen yllätysmomenttikin on luvassa. Sitä paitsi minusta on aivan ihanaa että luukusta paljastuva kuva sulaa alkuperäiseen kuvaan. Tunnustan arvutteelevani mitä luukusta paljastuu ennen avaamista.

Partiolaisten nettisivuilla voi käydä ihailemassa aiempien vuosien kalentereita. Ainut minusta epäonnistunut vuosi oli -07 jolloin 2001 kalenteri "uusittiin", tosin luukkujen takaa plajastui uusi kuva, juhlapainoksena. Partiolaisten kalenteri täytti silloin 60 vuotta. Idea oli toki hyvä, mutta liian tuoreessa muistissa oli tuo edellinen kansikuva. Minusta olisi ollut hauskempi idea uusia vaikka se ihka ensimmäinen kalenteri. Vaikka se suuntautuikin lapsille. Kaipa minä olisin silti voinut ostaa sen? Tänä vuonna kalenterin kääntöpuolella on seikkailupeli! Eikä ihan mikä tahansa peli, siinä kun pitää ehtiä leipomaan pipareita ennen kuin jatkaa peliä. Äkkiähän se joulukuu siinä sivussa hurahtaa.

Hauskaa joulun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...