Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

TTK

Tanssii Tähtien Kanssa kilpailijat julkaistiin eilen.

Tai siis ainakin minä bongasin nämä eilen. Harmi sinäänsä ettei ollut ketään sellaista "tähteä" josta olisi minulle tullut heti sellainen "vau, tuon haluan voittavan"-fiilistä. Kuitenkin uskon istuvani telkkarin ääressä kun ohjelma taas alkaa. Päätin että kannustan Rakel Lignelliä, kun en ole vielä yhtäkään jaksoa nähnyt. Katsotaan sitten onko Rakel suosikkini jatkossakin.Ai miksi valitsin Rakelin? Ainakin tunnistin nimen. Ja hän on niin ihanan positiivisen oloinen.

Itse asiassa odotan myös hieman tanssii jäällä ohjelmaa, vai mikäköhän kyseisen "istu ruudun ääressä" nimi olikaan.

Mutta näihin TTK tähtösiin.

Mariska. En ole varmaan koskaan kuullut puhuttavankaan hänestä, mutta on kuulema laulaja. Lapset sentään tiesivät kuka on kyseessä. Olen siis kivikaudelta.

Koomikko Sami Hedberg. Kuka se sellainen sitten on? Olen kyllä niin pihalla näissä julkkiksissa. Pitäisikö tilata Seiska?

Sari Havas on kuulema näyttelijä. Ritva Valkama on näyttelijä, mutta hän jo oli tanssimassa.

Harri Syrjänen herätti sentään jonkinlaisen mielikuvan päässäni. Tiesin siis kenestä puhutaan. Kokkisodassa on ainakin ollut mukana. Ei ollut lempparikokkini siinä ohjelmassa. Mutta jospa hän loistaa parketilla?

Maagikko Noora Karma. Oliko tämä se ajatustenlukija? En siis tunnista, mutta jospa ohjelman myötä tulisi tutuksi?

Räppäri Juno. Tunnustan etten ole rap-musiikin ystävä, joten tuntematon suuruus tämäkin.

Näyttelijä Manuela Bosco? Eikö hän ole urheilija? Miksi silmissäni vilisee aitoja ja pikapyrähdys? Olenko ihan väärässä henkilössä?

Muotisuunnittelija Mert Otsamosta olen sentään kuullut puhuttavan. Hän osallistui Muodin huipulle ohjelman kotimaiseen versioon. Ohjelma sinäänsä ei ollut kovin kiinnostava minusta, mutta tunnistan nimen!

Juhani Tamminen. Tämänkin nimen sentään tunnistan. Olen jopa kuunnellut yhden herran pitämän luennon aiheesta urheileva lapsi. Ja MM-kisojen vaatepelleilyhän oli jo suorastaan hupaisa.

Tuomarit ovat tutut Helena, Jukka ja Jorma ja vierailevana tuomarina Jenni Pääskysaari. Saa sitten nähdä miten Jenni pärjää, Annan jälkeen mikä tahansa on edistystä!

Kuva MTV3 sivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...