Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

torstai 15. elokuuta 2013

Piirtämään!

Naapuriman ihmekauppa julkaisi uuden kuvastonsa.

Mieheni ei voi sietää kyseistä kauppaa, minä taas en ikinä pääse sieltä pois ilman ostoksia ja aikaakin saisin kulumaan siellä loputtomasti. Ja mitä tulee laatuun: hyvin nuo tavaramme ovat kestäneet. Toki tunustan etteivät kirjahyllyt ehkä kestä ihan 1500 kiloa hyllyä kohti, mutta hyvin tuo kirjahyllymme on kirjat pitänyt paikoillaan. Hinta-laatusuhde on minusta aivan loistava kaupassa. Samantyyppinen kirjahylly maksoi "laatukaupassa" melkein tuplasti enemmän ja palasina sekin toimitettiin. Ja koska tuo Billy on edelleen kasassa, en ymmärrä miksi se kaksinkertainen hinta tekisi siitä toisesta paremman.

Reilun viikon kuluttua taidan sitten pakottaa herran naapurimaan ihmekauppaan. Mikäli vaan jotenkin ehdin opiskelultani. Sattuu nimittäin osumaan kouluviikonloppu samalle viikonlopulle kuin IKEAn "Koko perheen koti" viikonloppu.

Ikeassa on piirustuskilpailu23-25.8. Jokainen osallistunut lapsi saa Söt Barnslig-pehmolelun kiitokseksi osallistumisesta. Se nyt on sivuseikka, mutta jokaisesta piirrustuksesta lahjoitetaan euro Hope ry:lle. Siis euro. Minusta ihan kiitettävä lahjoitus jostakin johon ei liity ostopakkoa vaan saa vielä lahjankin lapselle. Jatkuvastihan kaupassa on näitä: Jokaisesta myydystä kahdenkympin turhakkeesta lahjoitamme 2 c valitsemaamme hyväntekeväisyyslaitokselle. Nyt ei vaadita mitään muuta kuin hieman aikaa.

Itse asiassa myös alle 12 vuotiaille tarjotaan samaisena viikonloppuna ilmainen ateria ravintolassa. Ja tarjolla on ilmapalloja ja kasvomaalausta. Sitä ei tarina kerro olisiko iskälle "ajetaan kovaa ympäri radalla"-nurkkaus virvokkeineen. Pitihän tämä olla "koko perheen" tapahtuma. Minulle riittää se että pääsen kiertelemään käytävillä,

Joten jos vaan ehdin, lähdemme piirtämään...ja ihan vaan katselemaan! Luultavasti kauppaan jää hieman enemmän kuin se euro, mutta se on sivuseikka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...