Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

perjantai 2. tammikuuta 2015

Blogi lukuina

Kovasti on kävijämäärä kasvanut joulun alla!

Kiitos siitä, teille kaikille, olen suorastaan hieman ihmeissäni. Mutta toki todella iloinen siitä että höpötykseni kiinnostavat teitä. Reilu 63 tuhatta kävijää on minusta aivan käsittämätöntä.

Suurin osa teistä tulee Suomesta, mikä nyt ei todellakaan ihmetytä, seuraavana sitten USA ja Tsekki.
Irlannistakin on eksytty tänne! Hauskaa! Olisi todella kivaa jos vielä ehtisitte jättämään kommentinkin, niin tutustuisin minäkin teihin.


Firefox on suosituin selain (37%), itse käytän Chromea, joka on toiseksi suosituin (30%) lukioitteni joukossa. IE on tipahtanut neljänneksi, 11% teistä suosii sitä selaimena. Käyttöjärjestelmistä Widows on edelleen suosituin (68%), kun taas Andoidia käyttää 11%. Opinhan minä teistä paljonkin kun katson statistiikkaa!


Suurin osa teistä tulee tänne Googlen kautta, ja suosituin sivu on "Ei pöllömpää" eli pöllösukistani kertova sivu. Yllättävää, sillä en ole mikään suuri sukkaguru, kopioin toisten ideoita ja kudon hitaasti ja omaksi ilokseni. Mutta ehkäpä meitä on monta jotka tykkäävät helpoista ohjeista! Toki tekisin ilomielin huikeita sukkia, mutta kun en osaa.

Siinä pikavilkaisu statistiikkaan. Aika samanlaisia tuloksia kuin viime vuonna.

2 kommenttia:

 1. Mulla suosituimmat tekstit on "vanhempia valokuvia" jonka oon kirjoittanut viime vuonna ja kakkoseksi kiilasi tänä vuonna "Perinteiset naisten joulumessut Oulussa". Jännä vaan, että kirjoitin viime vuonna ihan samanlaisen postauksen, muttei se todellakaan saanut niin montaa lukukertaa kuin tuo tän vuoden :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijat yllättävät :) Mutta onhan se hauskaa että itsekin yllättyy miten joku teksti voi olla niin suosittu :)
   hyvää alkanutta vuotta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...