Piparkakkumuotit ovat olleet kovassa käytössä tänä vuonna!
Ellemme ole leiponeet piparkakkuja, niin kynttilätehdas on ollut tuottoisa. Ja loppuhuipennukseksi päätimme vielä tehdä joulutorttuja.
Idea löytyi Maku lehdessä olleesta Valion mainoksesta. Nopeita tehdä ja kivan näköisiä minusta, varsinkin kun kuvaamisen jälkeen vielä lisäsin tomusokeria pintaan.
Joulutähdet
500 g laktoositonta torttutaikinaa
luumumarmeladia
Valion Eila maustettua luumu-kaneli rahkaa
Ota torttutaikinalevystä piparkakkumuotilla kuvioita. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 13 min. Halkaise hieman jäähtyneet tortut. Lisää pohjalle luumumarmeladia ja sen päälle rahkaa. Nosta "kansi" päälle. Päälle vielä teepallolla, joka on oivallinen apuväline, tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti