Jos pakastimessa on tilaa voi kuivakakkuja leipoa ihan loistavasti pakkaseen odottomaan joulua. Tai voihan kakkua nauttia glögin kanssa ihan arkenakin.
Taatelikakku säilyy muuten ihan ilman pakastintakin useamman viikon. Tai siis niin väitetään. Ei meillä kakut niin kauan säily, ne katoavat.
Itse tein tässä äskettäin piimäkakkua.
Rusinoista en pahemmin piittaa, joten päätin pistää kakkuun manteleita, karpaloita, hassel-, cashew- ja pekaanipähkinöitä. Kas kummaa, saksalaisessa ihmekaupassa on myynnissä juurikin tällaisella sisällöllä varsutettu pussukka. Ja koska tehosekoittimeni meni rikki, ne saivat mennä kakkuun kokonaisina.
Piimäkakku
200 g voisulaa
6 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl soodaa
1 tl jauhettua neilikkaa
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kanelia
3 dl pähkinäseosta
2 dl tummaa siirappia
3 dl Eila Piimää
3 dl Eila Piimää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti