Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Testailu jatkuu


Tämä siis on Hopottajat prosessi, eli ruoka on saatu ilmaiseksi testattavaksi. En nyt itse aio tätä popsia, mutta koirat ovat jo ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi ja ovat jo maistelleet ruokaa. Enemmän siitä myöhemmin kun olemme saanneet siirrettyä tälle kokonaan, luultavasti jo huomenna. Tänään seassa oli vielä "omaa" ruokaa. 

Kun avasin säkin tungin nenäni pussiin. Suhteellisen hajuton ruoka, joskus noita pusseja avattaessa meinaa pyörtyä kun hajut lyövät vastaan. Siitä pisteet, inhoan kun koiranruoka lemuaa jollekin epämääräiselle. 

Nappula oli suhteellisen pieni, tosin koko vaihteli erimuotoisten nappuloiden välillä. Muodoissa löytyi, hieman tuli sellainen olo että nappulat olivat jääneet jyrän alle ja olivat sitten muotoutuneet kukin omalla tavallaan. En osaa sanoa arvostavatko koirani eri muotoja, ehkäpä suutuntuma on sitten erilainen kun on erimuotoista nappulaa? 

Kooltaan nuo tosiaan olivat suhteellisen pieniä, epäilen että shelttit eivät juurikaan aio pureskella ruokaansa vaan nielaisevat sellaisenaan. Hampaille ei juurikaan siinä tapauksessa tule töitä.

Väri oli "perusnappulaa" eli ruskeita nappuloita pussissa. 


Nappulat olivat aika kuivan tuntuisia, käsi ei ollut rasvassa kun sekoittelin pussin sisältöä. Tämä koepussukka on sen verran pienei, etten pysty sanomaan miten turkkikoiramme reagoivat tuohon.

Yritin kaupassa jo etsiä pusseja että saisin hinnan tuotteelle, en kuitenkaan Citymarketista tällaista tuotetta löytänyt. Googlekaan ei löytänyt minulle kotimaista kauppaa, joten säkkikoot ja hinta on minulle edelleen mysteeri. 

Jos nyt uutuus löytyy jostakin, voisitteko vinkata minulle?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...