Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Meat Loaf'ia lainatakseni

Beyond Simply 9 testailu on edennyt tärkeimpään vaiheeseensa.

Tämä on siis Hopottajat-kampanja, joten olemme saaneet tämän ruokapussin ilmaiseksi testattavaksi. Pari aikaisempaa postausta tästä jo löytyykin tuosta alta. Ne löydät myös valitsemalla tuosta oikealta "Hopottajat" niin näet samalla kaikki hopotukseni. 

Koirat pääsivät siis vihdoinkin maistamaan tätä kuivamuonaa ihan oikeasti. Parina päivänä tuota on sekoitettu oman ruoan sekaan. Tänään sitten saivat ihan pelkästään Beyond Simply 9-nappuloita kuppeihinsa. Veden kera, koska niin meillä kuivamuonat syödään. 

Oikeastaan en ollut kovin jännittynyt shelttien kohdalla, olin suhteellisen varma että nuo kaksi syövät ruokansa mukisematta. 

Teetu, vanhimpana, sai ruokansa ensimmäisenä. Ei ongelmia. Ruoka maistui ihan hyvin.


Seuraavaksi annoin ruoan Wendylle, hänkin suostui syömään ruokansa. Penny siirtyi katsomaan mitä kummaa tänään oikein on tarjolla, mikä tietysti inspiroi Wendyä hotkimaan, ettei kakara vaan vahingossa pääse edes katsomaan Wendyn nappuloita.


Sitten oli Pennyn vuoro. Pistin kupin lattialle ja otin kameran käteeni. Ei sitten ensimmäistäkään Pennosta näköpiirissä. 


Pienen neuvottelun, ja käskyttämisen, jälkeen sain neidin suostuteltua kupin ääreen haistelemaan ruokaansa. 


Jouduin toteamaan, kuten joku viisas ennen minua: "voit viedä hevosen veden ääreen, mutta et voi pakottaa sitä juomaan". Penny ei kertakaikkiaan suostunut syömään. Oikeastaan en ollut kovin ihmeissäni. Penny on suhteellisen epäluuloinen ruoan suhteen eikä ole ihan tavatonta ettei ruoka maistu. Olin jo parina päivänä katsellut kun neiti valikoi "omat" nappulansa noiden uusien seasta. Tämä ruoka ei ollut ratkaisu nirson Pennyn ruokailuun. Mutta Meat Loaf'ia lainatakseni: Two Out Of Three Ain't Bad


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...