Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Nyt sitä saa

Alkaahan sitä nyt sitten löytyä kaupoista.

Hopottajat kampanjaan liittyen, sanoin etten ole onnistunut löytämään Beyond Simply 9 ruokaa kaupoista. Pyysin teitä kertomaan, jos satutte näkemään, ja nyt olen kaksikin viestiä saanut näköhavainnoista!

Hopottajisen sivuilla on tieto, että ruoka saapuu kauppoihin maaliskuussa, joten ymmärrettävää etten välttämätää vielä maaliskuun alussa tuota löytänyt lemmikkiruokien seasta. Lisäksi molemmat bongaukset on muuten tehty S-ryhmän kaupoissa, minä en tunnetusti kovin aktiivisesti vieraile kyseisen ketjun kaupoissa, mutta yritän ensi viikolla käydä katsomassa joko K-kaupatkin tuota tarjoavat.

Hopottajien sivuilla on hintatiedotkin olemassa: 2 kg pakkaus maksaa noin 10,5 euroa ja 10 kg pakkaus maksaa noin 45 euroa. Toinen saamistani viesteistä kertoi ruoan maksamassa lähi S-marketissa 9,95/2kg, joten hieman tuota virallista hintaa vähemmän. Toinen näköhavainto oli tehty Prismassa, siellä hinta 9,89 / 2 kg. Joten kyllä tuota nyt sitten alkaa löytyä kaupan hyllyistä. 

Kiitos avustanne!

Ystävän nappaama kuva


2 kommenttia:

  1. Kiva että ruvennut löytymään kaupoista! Täällä nirsolle pikku koiralle maistunut hyvin, plussaa pienistä nappuloista joita pienen koiran helppo syödä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että maistuu. Meidän nirppanokalle ei kelvannut

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...