Ensi yön projektina on sitten kinkun paistaminen.
Kinkun paistamisessa luotan Jaakko Kolmosen ohjeeseen, mitä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan?
1) Kinkku pyyhitään talouspaperilla.
2) Tunge kinkku pussiin ja työnnä paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan, mieluiten kyljestä, niin ettei mittarin pää koske luuhun. Suosittelen kanssa että mittarin asettaa niin että näkee lukemaan ilman että työntää päänsä uuniin.
3) Kuumenna uuni yli 200 asteeseen ja paista kinkkua n. ½ tuntia korkeassa lämpötilassa. Näin saat pintabakteerit tapettua.
4) Laske lämpötila noin 100 asteeseen ja paista kinkkua noin 60 min/kg eli kunnes mittari näyttää 75-80 astetta
5) Poista kinkun pinnasta nahka.
6) Levitä kinkun pintaan vähäsuolasita sinappia ja päälle korppujauhoja. Paista uunissa kunnes pinta ruskistuu.
7) Anna jäähtyä!
MINA JULIGA TO DO LIST
7 tuntia sitten
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti