Nyt vaan sitten odottelen että aika tekee tehtävänsä, tuoksu on ainakin ihan hurmaava keittiössä tällä hetkellä! Appelisiini ja timjani, suuhun kertyy sylkeä, ihan oikeasti.
Graavilohi on suolassa ja appelsiinilohi pussissansa, viime vuotiset ajatukseni ja resptit löytyvät täältä. Savukalapatéeta lähtee naapuriin joululahjaksi. Nyt pitäisi vielä tehdä siskolleni kastike lohelle ja sitten olen oman osuuteni kalapöytään tehnyt.
Taidan tänä vuonna kokeilla hieman toisenlaista reseptiä, katsotaan kuinka minun käy...siskoni huutaa vatsalauseensa varmaan heti tämän julkaisun jälkeen.
Kastike graavilohelle 2012 versio
4 rkl Auran sinappia (alkuperäinen resepti käyttää ½ Dijonia eikä erittele mitä sinappia tuo olisi)
2 rkl sokeria
1½ rkl valkoviinietikkaa
2 dl öljyä, käytän yleensä rypsiä neutraalin makunsa vuoksi
3 rkl hienonnettua tilliä
Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka ja lisää HITAASTI öljy joukkoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Suosittelen tehosekotinta. Lisää vielä tilli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti