Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

maanantai 28. marraskuuta 2016

Tee se itse

Joululehtiä on alkanut kertyä tänne, en osaa nykyään ohittaa lehtihyllyä ollenkaan.

Kaipa tämä on seurausta siitä etten viime vuonna ostanut joululehtiä, nyt niitä tulee hankittua ihan urakalla. Löysin kaupan hyllystä minulle uuden joululehden, Käsin Tehty Joulu. Ihan miellyttävä uutuus minusta.

Lehdessä on hieman kaikenlaista jota voi kotona tehdä. Sisällysluettelo on jaettu Koristeet & Somisteet, Elämys & Kokemus, Vaatteet & Asusteet, Kylpy & Kosmetiikka, Arjen helpottajat ja Ihanat herkut osioihin. Kylpy & Kosmetiikka oli se joka minua kiehtoi eniten kun kaupassa pikaisesti vilkaisin lehden otsikot läpi. Hieman erilaista joululahteen!

Lehdessä käytetään niin kierrätys- kuin luonnonmateriaaleja, niiden ostotavaroiden lisäksi. Ja pidän ohjeista jotka vaikuttavat selviltä ja helpoilta, eikä vaatimuksena askartelulle ole että käyn viidessä erikoisliikkeessä ostamassa kalliita tarvikkeita vaan ideat on toteutettu suhteellisen arkisin työvälinein.Uskon että palaan tähän lehteen vielä useampaan kertaan. Hintakin oli kohtuullinen, ollakseen joululehti: 5,95 Annan neljä joulukuusta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...