Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

tiistai 14. lokakuuta 2014

Mysterituubi

Sain testattavaksi käsivoidetta.

En edes muista osallistuneeni tällaiseen testiryhmään, joten iloinen yllätys odotti postilaatikossa. Kuoren sisältä paljastui valkoinen rasvatuubi, jonka kyljessä luki: Anti-Age käsivoide Aloe.

Transmerin tuote ja toiveena oli että testaan viikon ennen kuin kerron mielipiteeni.

Loistavaa! Kädet ovat aika kovilla kun pesen ne useamman kerran päivässä saippualla ja käsidesiä menee monta pumpullista päivässä käsille. Väittäisin että kädet ovat rutikuivat, vaikka käyttämäni tuotteet ovatkin samalla hoitavia. Ja kun tuon vedellä läträämisen lisäksi minulla on paha tapa repiä kynsinauhoja niin kädet näyttävät juurikin siltä miltä kuvittelette.

Tehdään sitten työtä käskettyä ja annetaan lopullinen raportti vasta kun olen viikon testaillut, mutta kerron nyt kuitenkin heti kättelyssä ensivaikutelman.

Puristin tuubista "normimäärän" rasvaa. Aika paksua tuntui olevan, mutta levittyi helposti ja oli muuten riittoisaa. Rasvasin sitten käsivarretkin että saisin rasvan levitettyä. Pitää siis puolittaa tuo normimääräni.

Suhteellisen hitaasti tuo imeytyi ja käsiin jäi kalvo pintaan. Plussana sanottakoot että kädet todellakin tuntuivat heti kosteutetuilta, mutta töissä en tätä voi käyttää, rasvaisilla käsillä en pysty tekemään töitä. Siispä tästä tulee iltapäivä rasva, autoa ajaessa kädet voivat olla hieman rasvaisetkin ja yöksi tulen taatusti rasvaamaan käteni tällä.

Tuoksu on mieto, sitrusmainen, olisikohan se sitten se aloen tuoksu?

Yhden käyttökerran jälkeen olen positiivisesti yllättynyt. Yleensä kädet imaisevat rasvan välittömästi eikä oikeastaan ole sellaista oloa että kädet tulivat rasvattua. Nyt käteni tuntuvat oikein miellyttäviltä.

Viikkoa myöhemmin voin jatkaa raportointia. Alkuun rasvasin kädet kolme kertaa päivässä, nyt rasvaan kerran tai kaksi. Kädet ovat selvästi paremmat, kynsinauhat ovat saaneet olla rauhassa.

Olen oppinut ettei tuubista kannata puristaa isoa määrää rasvaa vaan pienemmälläkin määrällä saa kädet rasvattua kunnolla.

Sen verran sain nyt tietää, että kyseessä on Lemon Juice & Glycerine käsirasva. Ja siis Aloe Anti-age tuote. Ostan ihan taatusti uuden tuubin kaupasta, heti kun sellainen silmiini osuu. Pitää oikein pitää silmät auki! Tosin en tiedä minälaista tuubia etsin, mutta ehkäpä se löytyy kaupan hyllystä etsimällä.

Tätä tuotetta suosittelen, jos onnistutte noilla tiedoilla tuubin löytämään kaupasta!


2 kommenttia:

  1. Auttaisikohan kuiviin kantapäihin, Tummelilla menny tähän saakka :D.

    VastaaPoista
  2. Mihinköhän vastaus katosi?
    En osaa sanoa, niihin käytän "kahviporoa". Mutta käsiin oli aikain hyvä! L&G on jalkavoidekin olemassa, en ole käyttänyt

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...