Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

tiistai 7. lokakuuta 2014

Elämäni aakkoset: X

Kieltotaulut

En kertakaikkiaan keksinyt mitään X:llä alkavaa, elämääni kuuluvaa. 

Tai, XL Elämää on aivan loistava blogi, suosittelen ellet ole tutustunut. Seuraan blogia aktiivisesti, joten sinäänsä se on anasainnut paikkansa täällä, mutta välillä on hauska hieman potkaista aitoja nurin. Minun X:ni on siis kieltotaulut.

Vihaan niitä! Yrittäkääpä löytää parkkipaikkaa tänä päivänä: aluekieltoa, pysäköintikieltoa, toimii vain ennakkomaksulaitteella... miten elämä voi olla näin hankalaa välillä?

Ja sitten nämä idioottimaiset kiellot. Kuten rakkaassa kotikaupungissani. Kyltti jossa koira peitetty X:llä. Minun maailmassani se tarkoittaa että koirilta pääsy kielletty. Seuraavassa kyltissä sitten: pidä koirasi kytkettynä. Siis mikä koira? Se joka ei saanut tulla tänne? Ja mainittakoot että sillä rastitetulla koiralla on remmin tapainen kaulassa. Eli lienee kytketty? Jos luulit että irtokoirat on kielletty, niin uusiksi meni sekin ajatus. Tässä kieltotaulujen luvatussa maassa luulisi ettei tarvitse ihan täysin tyhjänpäiväisi kylttejä ripustella joka paikkaan.

Niistä puheen ollen, tiellämme oleva aluekielto on edelleen voimassa...

Oletteko muuten huomanneet, että jos ruohikolla on kieltokyltti: älä tallaa nurmikkoa, niin kyltin vierestä lähtee polku nurmen yli.The more things are forbidden, the more popular they become.
~ Mark TwainEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...