Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 4. toukokuuta 2013

New Blog Love

Olen saanut tunnustuksen!

Lämmin kiitos Pauliinalle, Pauskan elämää blogin omistajalle! En löydä edes sanoja millä kiittää, tämä on blogini ensimmäinen palkinto ja se tulee taatusti olemaan se kaikkein tärkein! On aivan fantastisen ihanaa että joku tunnustaa lukevansa blogiani ja vielä nauttiikin lukuhetkistään. Tack Pauliina!

Tunnustuksen ohjeet:
* Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. 
Kiitos Pauliina! Vielä kerran :)
* Valitse viisi ihanaa bloggaajaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

Sitten pitää siis valita viisi blogia. Ymmärtääkseni tarkoitus olisi vielä valita itselleen uusia blogeja, joka tekee tästä todella haasteellista. Nettihän on täynnä blogeja!

1) Aloitan kuitenkin blogista jota olen seurannut jo jonkin aikaa: Hovkonditorn. En muista miten alunperin löysin kyseisen blogin, mutta rakastuin välittömästi. Blogin pitäjä on suomenruotsalainen joka vielä jokunen kuukausi sitten asuin Singaporessa, nykyään nauttii Amsterdamin maisemista. Hänen valokuvansa ovat loistavia ja ne tekevät resepteistä todella houkuttelevia. Suosittelen!

2) Seuraavaksi sitten blogi jota en valitettavasti voi seurata nykyään koska kirjoittaja jäi pitkälle tauolle. Ihan siitä syystä että jäin kaipaamaan nauruhermoja kutkuttavaa blogia, annan Tarjoiluehdotus-blogille tunnustuksen. Jospa joku toinenkin saisi nauraa niin että vatsalihakset huutavat armoa. Suosittelen että aloitatte vanhimmista teksteistä.

3) Löysin ihan oikeasti uuden blogin, tänään ja ihan sattumalta. Farkkuutta on siis niin uusi tuttavuus, etten osaa juurikaan kertoa siitä muuta kuin että aion tutustua tarkemmin. Ainakin nuo ensivilkaisut vakuuttivat minut siitä että tahdon lukea enemmänkin. Näyttäisi löytyvän kivoja ideoita joita lapset voisivat toteuttaa.

4) XL-elämää löytyi Pauliinan kautta. Nimi jo sanoo miksi tykkään seurata ja olen jo huomannut että mietin menisinkö vaatekauppassa ihmettelemässä valikoimia. Pakko olisi, kun vaatekaapissa on pari pahaa koloa. Ja selvästihän kaupoista löytyy vaatteita myös meille jotka syömme hieman enemmän kuin salaatinlehden kahdessa päivässä.

5) Ja ihan vaan siksi että on pakko: Canoan retkimelojien oma blogi <3


3 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta, lämmittää mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack själv för en helt underbar blog!

   Poista
 2. Hei, kiitos linkittämisestä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...