Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

perjantai 25. syyskuuta 2015

Roosaa

Roosa Nauha tuotteet ovat kaupassa.

Sinituote on taas satsannut kunnolla, on roosaa harjaa, lastaa ja muuta välttämätöntä siivoamiseen. Olen aivan myyty Sinituotteen vaihtopääharjoihin. Monestakin syystä. Tiskiharjoina ne ovat hyviä ja kun ei tarvitse vaihtaa kuin pää kun harja on "loppu" niin roskamäärä vähenee. Kaatopaikkamme täyttyvät ihan järjetöntä tahtia, joten jos voin edes hieman pienentää osaltani tuota jätevuorta teen sen ilomielin. Tuotteet valmistetaan Suomessa, mikä on minulle tärkeää. Eikä harja edes ole kovin kallis. Ostin normaalihintaisena pari vaihtopäätä, hinta/harja jäi alle kuudenkymmenen sentin. En osaa sanoa saako sillä mistään uutta tiskiharjaa, siis kokonaista, mutta ei ainakaan tuon tasoista harjaa! 

Tosin tunnustan että oli pakko ostaa myös yksi "roosa tiskiharja". Meillä taitaa olla nyt viides uusi varsi käytössä, edellisetkin ovat edelleen talossa, mieheni kun sosialisoi niitä akvaarioon, autoihin ym, enkä suostu, edes vartta, ottamaan takaisin keittiöön.  Toki se on vain hyvä syy saada uusi varsi, mutta nyt taitaa olla niin että näitä "siivousharjoja" on talossamme riittävästi. Ellei sitten joku varsista mene rikki, mutta toistaiseksi niin ei ole tapahtunut.

Roosasta tiskiharjasta 5 c menee roosa nauha keräykseen, mikä nyt ei ole kovin suuri raha, mutta ehdinhän minä keräystä tukemaan muillakin tavoin. Ja nyt tuo roosa tiskiharjani muistuttaa että itsestään on pidettävä huolta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...