Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

maanantai 17. marraskuuta 2014

Ruoka-aakkoset: AEn kyllä saanut kolmea ruoka- tai juomaehdotusta A:han, mutta annan armon käydä oikeudesta ja katson josko ne innostuisitte kun pääsemme käyntiin.

Siskoni päätti lähteä kertaheitolla leikkiin mukaan ja ehdotti amarettoa. Kuulema kyseistä likööriä pitää lisätä glögiin. Koska en nyt ole ihan selvillä siitä saako alkoholeja "mainostaa" blogissa, päädyn ehdottamaan että lisäätte glögiinne mantelilikööriesanssia. Sellaista ehkä saa jostakin? Itse en ole tätä vielä koekillut, useista vinkeistä huolimatta. Ehkpä tänä jouluna?

Kokit ja Potit blogin päivitykset ilmestyvät tuohon sivupalkkiini. Tänään siihen tupsahti appelsiinikaakao. Hauska sattuma, kun hain näitä a:lla alkavia ruokia ja juomia. Siispä hyväksyn sen toiseksi ehdotukseksi. Voisikohan suklaan vaihtaa appelsiinikrokantti suklaaseen? 

Oma valintani on appelsiinigraavattu lohi. Se on joulupöydässä pakollinen sillä se on oma suosikkini joulun graavikaloista. Tosin mietin uskaltaisinkohan kokeilla variaatiota tänä vuonna ja vaihtaa timjamin rosmariiniin?

Olisiko teillä ehdottaa jotakin B:llä alkavaa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...