Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 29. marraskuuta 2014

Erilaisia marjoja

Minulla oli joulu hieman kateissa, hetkellisesti.

Arki puskee päälle ja ajatukset harhailevat miljoonissa eri asioissa, joista suurin osa ovat sellaisia joille en mitään voi, vaikka saisin lisää aikaa ja energiaa.

Pikkuhiljaa huomaan kuitenkin että joulu tulla jolkuttaa, myös minun sydämeeni. Kaupssa ostin wc-raikastinta jossa mausteet haisevat. Inhoan wc-raikastimia jotka lemuavat siinä muun hajun lomassa, hajuton ilmanraikastin on minun makuuni. Mieheni sen sijaan rakastaa suihkutella kaikenlaisia kukkaketoja lannoitteen hajua peittämiseen. Siispä ostin joululemua miehelleni.

Ja varma merkki siitä että joulu todellakin iski tajuntaani: ostin lattiamopin. Nyt voin sitten siivota, mitä inhoan vielä enemmän kuin sireenintuoksuista ilmanraikastinta. 

Töistä lähtiessäni sain kassin käteeni saatesanoilla" Tämä tuotiin sinulle". Sisällä aivan ihana lahja: 3 pulloa glögiä, joista kaksi minulle aivan tuntematonta suuruutta. Huomaan asiakkaan seuranneen fb sivujani tai sitten blogia, en osaa sanoa kumpaa, mutta koska kaksi pulloista oli mustikkaglögiä voin olla ihan varma että pikkulinnut eivät ole laulelleet vaan olen ihan itse naputellut. 

Lumoavasta olen kertonut niin monta kertaa että tiedätte jo mielipiteeni: loistavaa.

Tyrniglögiä en ole koskaan maistanut, en edes nähnyt, tästä tulee jännittävää! Tihnolan tilalla tuotettua, hedelmäsokerilla makeutettua glögiä. Tuote on lisäksi säilöntäaineeton ja alkoholiton. Kohta päästään maistelemaan appelsiininkeltaista glögiä.

Toinen uutuus oli Lapin Marian tuote: vanilja-mustikka-glögi. Tuote on luomutuote. Kaikki raaka-aineet, paitsi vesi, ovat luomutuotteita! Nyt pitäisi vaan päättää kumpaa maistan ensin. 

Huomenna saan jo sytyttää ensimmäisen kynttilän. Eilen illalla kun ajoin kotiin töistä, huomasin että kotia lähestyessä maa muuttui valkoiseksi. Ei tuota nyt paljon ollut, mutta sen verran että huomasin hymyileväni. 

Lämmin kiitos fb-ystävälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...