Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Levitä hymyä

Taas on aika buzzailla.

Buzzadorinahan muuten kerron rehellisen mielipiteeni erilaisista testattavaksi saamistani tuotteista, tällä kertaa Oral-B vaihtopäät ovat testattavina. Erillistä korvausta ei tästä makseta, mutta toki tuotteet ovat minulle ilmaisia.

Sain siin Oral-B hammasharjaamme kolme erilaista vaihtopäätä testattavaksi. Tai voihan noita tietysti käyttää kaikissa Oral-B hammasharjoissamme, niitä kun on pari "matkaharjaakin". Pulsonic malliin nämä eivät sovi, en valitettavasti osaa kertoa mikä malli se sellainen on. Meillä sellaista ei kuitenkaan ole.

Nykynuoriso ei kuulema voi harjata leireilläkään perinteisillä harjalla hampaitaan, siksi noita moottoreita on tänne siunaantunut. Pilalle hemmotellut kakarat! Kotona meillä nyt kuitenkin on käytössä vain yksi moottori joka kelpaa, se johtaakin aina välillä iltasotaan, kun kaikkien pitää harjata hampaat juurikin samalla sekunnilla. Eikä kukaan voi ottaa "matkaharjaa" koska ne eivät ilmoita koska hampaat on kunnolla harjattu! Tuo valkoinen moottori kun jakelee hymynaamoja jos on ollut reipas. Liiallisesta voimakäytöstä tulee hapan ilme. Kaikkea sitä keksitäänkin.

Oletus on että tänään sitten keskustelun aiheena on kuka saa harjata minkälaisella päällä?

Oral-B Floss action vaihtopäitä olemme käyttäneet aiemminkin, tälläkin hetkellä taitaa kaikki harjat olla noita kelta-sini-valko-vihreitä? Nämä kuulema puhdistavat erityisen hyvin myös hammasvälit, oikein syväpuhdistusta on luvassa. Kuten sanoi, meillä taitavat kaikilla olla tällaisia, eli ehdottomasti suosituin näistä vaihtoehdoista ennen testausta. Tykkään enemmän kuin perinteisestä vaihtopäästä, en nyt osaa sanoa ovatko hampaat sen puhtaammat, olen jo niin kauan käyttänyt näitä, mutta muunlaisia ei ole aikoihin tänne hankittu.
Tykkään myös kun Oral-B vaihtopäissä on tuo indikaattoriväri että olisi aika vaihtaa harja uuteen, se 3 kuukauden välein vaihtaminen kun helposti muuten unohtuu meillä. En halua edes ajatella mitä hammasharjassani kasvaa 3 kk käytön jälkeen, joten värikoodimuistutus on loistava asia!

Oral-B TriZone vaihtopäät liikkuvat perinteisen hammasharjan tavalla. Eli ees-taas sitten? Nämäkin syväpuhdistavat, pakkauksen mukaan. Ja ovat kovin isänmaallisia: sini-valkoisia. Malliltaan ovat perinteisen hammasharjan tyylisiä.

Oral-B 3Dwhite on ennakkosuosikkini näistä kolmesta! Tässä harjaspäässä on keskellä kiillotuskuppi joka poistaa värjäytymiä, pakkauksen mukaan 21 päivässä. Nyt pitäisi tietysti olla reipas ja harjata suun oikea puoli tällä harjalla ja vasen sitten vaikka TriZonella ja katsoa miten suuren eron saisi aikaiseksi. Taidan nyt kuitenkin harjata ihan reippaasti tällä värikkäällä vaihtopäällä koko suun, ettei mene toispuoleiseksi tämä elämä.

Pakkauksessa oli myös mukana Oral-B Pro-Expert hammastahnaa. Juuri tätä en ole aiemmin käyttänyt, mutta tykkään Oral-Bn hammastahnoista. Niillä harjatessa ei olotila ole kuin raivotautisella eläimellä. Inhoan kun suu on täynnä vaahtoa, minua yököttää ja vaahtoa valuu suupielistä pitkin naamaa. Kokeilemani Oral-Bn tahna ei vaahdonnut kuin Fairy tiskialtaassa, joten jos tämä on samanlaista tulen tykkäämään.Ja sitten näitä mielipiteitäni, päivitettynä muutamalta viikolta:

Aloitin harjaamisen Oral-B Floss actionilla. Tuttu ja turvallinen, ehdoton suosikkini edellen, myös testikierroksen jälkeen. Harjaaminen on mukavaa ja hampaat tuntuvat todella puhtailta harjaamisen jälkeen. Tunnustan että koska tämä oli käytössä jo ennen testaamista oli tällä vaihtopäällä etulyöntiasema, joka oli aika mahdoton näille muille saavuttaa.Oral-B TriZonessa siniset harjakset pysyvät paikallan, muut liikkuvat, raportoi partiolainen, joka tutki noita päitä hieman tarkemminkin. Minusta tämä oli kutittava kokemus, joskin hampaat tietysti tulivat puhtaiksi tälläkin vaihtopäällä. Minulle tuli mieleeni joku Harry Potter maailmasta karannut velhoharja joka huomauttaa että joku kohta jää harjaamatta kutittamalla ikeniä. Ääni oli tällä harjatessa aika samanlainen kuin tuolla Floss actionillakin. Voisin kuvitella että lapseni tykkäävät kutittavasta harjasta, vaihtelu virkistää varmaan harjoissakin?  Muutenhan nämä vaihtopäät ovat tylsän samanlaisia, vielä ei ainkaan ole silmiini osunnut raidallisia tai kukallisia vaihtopäitä. Ja lisää moottoreita emme tänne tarvitse vaikka olisivat kuinka Burberry- ruudullisia tahansa!
Ja että saisin itsekin vaihtelua, ja harjat nopeammin testattua, tämä on "aamuharjani", kun taas tuo viimeinen on sitten iltakäytössä.Onneksi ensimmäinen sähköhammasharjakokemukseni ei tullut Oral-B 3Dwhitella! Tuo keltakuppinen harja kuulosti rikkinäiseltä vatkaimelta kun tungin harjan suuhuni ja aloitin harjaamisen. Aika "kovakouraiselta" harjaaminen myös tuntui, vaikka ihan mukavalta suu kyllä tuntui harjaamisen jälkeen. En siis voi väittää että harja oikeasti teki mitään tuhoja ja varmaan ienrajan hieronta on hyväksi, mutta aika erilainen tämä vaihtopää on noihin toisiin verrataessa. Voin kyllä jatkossakin käyttää tätä, jos hampaani oikeasti muuttuvat valkoisimmiksi 3 viikon käytön jälkeen. Muuten taidan pysyä tuossa Floss action harjassa.Ja bonuksena vielä mielipiteeni hammastahnasta: kivan sinertävää jossa pienen pieniä valkoisia rakeita. Eikä se vaahtoa, joten olen kai ollut kiltti kun ei suuta tarvitse tiskata vaahtoavalla saippualla? Olisihan se aikamoinen näky kun sähköhammasharjalla vaahdottaisin suutani oikein kunnolla. Oletteko joskus lisänneet kylpyvaahtoa poreammeeseen? Siinä tapauksessa tiedätte mistä puhun. Suosin siis näitä vähemmän vaahtoavia hammastahnoja. Tämä oli perheessä muutenkin suosittu, kuulema paremman makuinen kuin käytössä ollut tahna. Olin vähän ihmeissäni, oletin että lapset olisivat tykänneet noista kuohuavista tuotteista, mutta ehkäpä hekin aikuistuvat?

Yhteenvetona voin siis todeta että Oral-B FlossAction  oli ja on suosikkini. 3Dwhite pääsi hopeapallille tässä hammasharja olympialaisessa ja pronssille jätettiin sitten tuo TriZone. Jos en kaupasta saa muuta kuin TriZonea, niin toki silläkin harjaan hampaani, mutta suosikkini se ei ollut.

Pussailu onnistuu kun on OralB.t käytössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...