Avasimme sitten Kanadan vaahterasiirappi jäätelön.
Ingman Creamy sarjaa tämäkin laktoositon. Tuon Creamyn hyvä puoli on että se on lusikoitavissa heti pakastimesta tullessaan, tosin se sulaakin suhteellisen nopeasti.
Maku oli tässäkin ällöttävän makea, joskin osasin odottaa sitä kun puhuttiin siirapista. Mutta miksi ihmeessä saksanpähkinät on pitänyt kandeerata ja sekaan lisätä vielä siirappirakeita? Kun ajattelee että saksanpähkinää tuossa on 7% ja se on kolmantena valmistusainelistassa, voin vain kuvitella sokerin määrää, toisena ainesosa luettelossa. En voi sanoa että ihastuin tähänkään, joskin se oli maultaa parempi kuin Romanoffin mansikat.
Edelleen ei mikään voita Ben & Jerry's jäätelöitä, ihan se ja sama mistä mausta puhumme. Sitä ei vaan saa laktoosittomana. Ja jos puhumme laktoosittomista tuotteista on todettava että alkuperäinen on paras. Hyvä Valio!
Tätäkin voisi tietysti tilata kotiin
NÄR SNÖN KOM TILL BYN
5 tuntia sitten
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti