Kuten kerroinkin, innostuimme tyttöjen kanssa leipomaan.
Iltapalaksi teimme muffineita chilikinkulla ja sipulilla, maistuivat oikein hyvälle. Alkuperäinen resepti, jota taas käsiteltiin oikein urakalla, tulee Leivotaan lehdestä.
Iltapalamuffinit
n 10 cm keskipaksua purjosipulia
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
Kuulota sipulisilput paistinpannulla.
150 g laktoositonta fetamaista juustoa
n 50 g chilikinkkua siivuina
Silppua feta ja kinkku
4 dl sämpyläjauhoja
1 tl suolaa
1½ tl leivinjauhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kinkkusilppu
2 munaa
2,25 dl Eila rasvatonta piimää
1 rkl oliiviöljyä
Vatkaa munat, piimä ja öljy. Sekoita huolellisesti. Lisää juusto ja sipulit.
Jaa taikina hyvin voideltuihin muffiniunipannun koloihin. Jos sinulla on kunnon kokoiset kolot, kuten minulla, saat noin 6 muffinia tästä taikinasta.
6 kirsikkatomattia
Halkaise tomaatit ja paina 2 puolikasta jokaiseen koloon taikinan päälle.
Paista uunin keskitasolla 200 astessa n. 25 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti