Jos Roosa nauha-kampanja saa patukasta muutaman sentin niin silloinhan on ihan pakko! Eikö?
Sen sijaan että olisin syönyt osatamani patukan, päätimme tyttöjen kanssa ryhtä leipureiksi. Olemme tänään tehneet muffinseja (muffineja opin että ovat kielelänne, mutta minun maailmassani ne ovat muffinseja) oikein urakalla. Sekä suolaisia että makeita. Makeiden reseptin saatte tässä, suolaiset sitten joku toinen päivä, kunhan ehdin ensin koemaistamaan.
Geisha Dark ei ole uusi lempisuklaani, pidän edelleen kakkein eniten siitä ihan alkuperäisestä Geishasta.
Geisha muffinit
2 dl sokeria
125 g laktoositonta voita
2 luomu kananmunaa
4½ dl luomu vehnäjauhoja
2 tl vanilijasokeria
2 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
1½ dl kahvia
100 g Geisha dark suklaata
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-muna-sokerivaahtoon. Lisää kahvi. Käytimme 2x37 g Geishaa, se oli liian vähän. Hakkaa riittävästi Geishaa palasiksi ja sekoita taikinaan tai lisää pala Gesihaa jokaiseen vuokaan (suklaatasku). Paista n 15. min 220 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti