Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 4. marraskuuta 2023

Viimeinenkin löytyi

 Tulihan se Lumoava Alkoon!

Hieman jälkijunassa tämä Lumoava Karpalo löysi tiensä Alkoon, mutta tulihan se sentään! Lumoavan tapa nostaa joku kotimainen marja maukseen on ihana! Odotan mesimarjaa, Se oli pikkutyttönä sellainen eksoottinen ihme, jota isäni minulle poimi. Kertoi etten itse saa punaisia marjoja luonnosta poimia, ellei sitten ole puolukka, joten vieläkään en ole mesimarjoja itse poiminut, vaikka harvakseltaan niitä löydäkin. 

Mutta siis karpaloon. Punainen marja sekin. 

Lumoava Karpalo Luomuglögi on siis nimensä mukaan luomutuote, oletan että karpalot ovat ihan kasvaneet suolla, kuten niiden kuuluukin. Uskoisin että myös punaviini täyttää luomukriteerit, kovin paljon "ei luomua" ei noissa tuotteissa saa olla. 

Alko kuvailee tuotetta punaiseksi, karpalohilloiseksi, kuivahedelmäiseksi (mitä ihmettä sekin on makumaailmassa?) piparkakkumausteiseksi ja appelsiinikuoriseksi. Pakkaus on ympäristövastuullinen. Eli lasipullo jossa kierrekorkki.


Kummallista kyllä, en löydä tuotetta L&P:n omilta sivuilta glögien joukosta. Mustikkainen löytyy.

No, markkinoinnin suhteen L&P on aina jäänyt Blossan jalkoihin, mutta luulisi että nyt sentään omat tuotteet olisivat sivuilla. 

Glögi kuitenkin taattua Lumoava perhettä. Pikkaisen aikaisempia happamampi maultaan, kuten karpalo nyt onkin esimerkiksi vadelmaan verrattuna. 

Ihan hyvä perusglögi karpaloisella twistillä. Suosittelen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...