Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Makuja on monia

Pitkästä aikaa pääsin hopottelemaan. 

Hopottaessa saan ilmaiseksi, tai kampanjahintaan, tuotteen, josta sitten kerron mielipiteeni.

Tällä kertaa vuorossa ovat Fructolax kuutiot. Ne kuulema hellivät vatsaa. Kuten kuvasta näette, vihreät isot lehdet alkavat seuraavaksi hieroa vatsaani. Jos saan kuvan mukaisen vatsan syömällä näitä, niin mikä ettei. Laihdutustuote ei kuitenkaan ole kyseessä. 


Käännellessäni pakkausta ja lukiessani esitettä opin että kuutiot sisältävät viikunaa, raparperia, taatelia, tamarindia, fenkolia ja guarkumia. 

Koska minulla ei ollut aavistustakaan mitä kumia olin syömässä, päätin googlata kyseisen kasvin ja kas kummaa, syön todellakin kumia. En tiedä innostuinko kovasti guarkumista kun opin että tuontia EUn alueelle valvotaan koska siitä on löytynyt dioksiinia. Ympäristömyrkyt eivät oikein innosta. Missään muodossa. No, oletetaan että tässä tuotteessa ei myrkkyjä ole ja valvonta pelaa. Luultavasti on kuitenkin puhtaampaa kuin moni muu tuote jota ei valvota tehostetusti. 

Tamarindi on tuttu HP-kastikkeesta, kuten taatelitkin, joten tästähän voisi tulla oikein mielenkiintoinen makuelämys. 

Kun nyt siinä tavasin tuotetietoja, osui silmiini monta kertaa sana tärning (noppa äidinkielelläni. Tai kuutio) ja yhtäkkiä teki mieli pelata jotakin peliä. Ei ihan hullu assosiaatio, onhan tuo vatsan toimiminen hieman arpapeliä, ellei satu syömään laktoosipitoista ruokaa. Sitten toimii. Liiankin hyvin.

Valitettavasti lapset eivät olleet kotona auttamassa mielitekojeni toteuttamisessa, siispä jatkoin tuotteeseen tutustumistani. 

Markkinoija, Harmonia Life, on täysin kotimainen yritys. Siitä pisteet. 


Siirsin kuutiot pieneen kulhoon keittiönpöydälle, jospa muistisin aamuisin yhden napata suuhuni. Kera sen ison vesilasin sisällön. Ainakin on taatusti terveellisempi aamupala kuin se musta kahvi termosmukista juoden, autoa ajaessa. Suositus oli popsia näitä iltapalaksi, mutta tuskinpa tuo nyt niin tarkkaa on? Vaikutus on 6-7 tuntia ja minä haluan nukkua öisin!


Koska olin utelias, päätin vielä avata yhden kuution ja tutustua sisältöön tarkemmin. Tuleeko muillekin lihaliemikuutio mieleen? Suhteellisen hajuton tuo oli, mutta hieman skeptisesti kyllä katselin sitä. Pitäisikö minun syödä lihaliemikuutio? Tai kuivattua HP-kastiketta?


Koska aloitusannos oli puoli kuutiota, halkaisin tuon möykyn. En päässyt lihaliemikuutio assosiaatiostani niinkään. Ja sitten reippaasti maistamaan. 

En kyllä keksi miten tätä makuelämystä kuviailisin. Positiivinen yllätys se ei ollut, mutta huomattavasti parempi kuin ajatus lihaliemikuution tunkemisesta suuhun. Tai kuivatun maustekastikkeen. Kuivattu taateli kuvailee aika hyvin tuotetta, mikä nyt ei ehkä yllätä kun lukee sisällysluetteloa. Mutta tiedotteessa mainittu hyvänmakuinen ei kyllä minun makuaistini avulla auennut. 

Ei näitä nyt makeisena popsi, mikä nyt ei tietysti ollut tarkoituskaan. Jos ovat tehokkaita niin mikä ettei, se jää kuitenkin nähtäväksi. 

Jos haluatte itse kertoa mielipiteenne mausta, tilatkaa näyte tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...