Tänä vuonna eräs ystäväni pyysi samaa reseptiä facebookissa ja kas kummaa: minullakin on nyt pätkispashan resepti!
Tämä nyt ei tietenkään tarkoita että siskoni pääsisi pälkähästä, ehei. Pasha on delleenkin hänen vastuullaan ja eilen hän iloisesti auttoi perunoiden kuorimisessa. Neljä kiloa perunoita, siskoni mielestä huonolla kuorijalla, on aikamoinen saavutus. Ja helpotusta urakkaani! Sitruuna-valkosipuliperunat olivat hyviä, kuten aiemminkin. Taidan adoptoida siskoni ensikin vuonna!
Pätkispasha siskoni tekemänä:
Tämän vuoden versio:
1 kg laktoositonta rahkaa
6 dl laktoositonta kermaa (sekoitetaan suht kovaksi vaahdoksi)
10 pätkistä paloiteltuna
sitruunamehua maun mukaan
mantelirouhetta, meni 1 pussi
sokeria maun mukaan
Kuohuta kerma, ja sekoita loput ainekset sekaan.
Laita astiaan (käytän itse siivilää) ja anna valua vähintään päivä. Sitten vaan syömään.
6 dl laktoositonta kermaa (sekoitetaan suht kovaksi vaahdoksi)
10 pätkistä paloiteltuna
sitruunamehua maun mukaan
mantelirouhetta, meni 1 pussi
sokeria maun mukaan
Kuohuta kerma, ja sekoita loput ainekset sekaan.
Laita astiaan (käytän itse siivilää) ja anna valua vähintään päivä. Sitten vaan syömään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti