Ystäväni kommentoi niitä naamakirjan puolella ja sain siinä sivussa uuden reseptin.
"Näitä on tehty kaikkiin lasten juhliin, myyjäisiin, ties minne markkinoille.
Olin jo unohtanut koko jutun, nyt on pakko tehdä niitä taas!"
Kyseessa on resepti 20 vuoden takaa, hänen silloisen työkaverin vaimon ihanat lehtitaikinaleivokset. Ne olivat kuulema helppotekoisia ja todella hyviä, ja koska olivat belgialaisia, niissäkin on suklaata.
Nopeat suklaaleivokset
500 g Myllyn Paras lehtitaikinalevyjä (kaipa muitakin voi käyttää)9 palaa tummaa suklaata
1 rkl pölysokeria
1 rkl vettä
nonparelleja
Kun ovat jäähtyneet, päälle sivellään oikein ohut sokerikuorrutus (pölysokeria+vettä) ja pinnalle ripotellaan nonparelleja.
P.S. Halutessaan sokerikuorrutuksen voi tehdä hieman paksummaksi. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti