Äiti joskus keitti maitoa joka kaadettin jäisten mustikoiden päälle. Aivan ihanaa.
Suosikkeihini kuuluu Hovkonditorn blogi ja törmäsin reseptiin joka toi muistot mieleeni. Siellä tehtiin mustikkajäädykettä soijamaidolla ja pinnalle ripoteltiin pähkinöitä.
Minä päätin jättää pähkinät oman onnensa nojaan, mutta täällä tarjoiltiin eilen iltapalaksi jugurttia. Oli muuten ihan uskomattoman nopea ja helppo herkku. Ja kevyt...ja ihanan jouluinen värilään.
Mustikkainen jugurttijäädyke
200 g mustikoita (esim Pirkan kotimaiset)
2 dl Eila maustamatonta jugurttia (rasvaton)
sokeria maun mukaan
Kaada jäiset marjat ja jugurtti tehosekoittimeen. Sekoita muutaman sekunnin ajan. Kaada tarjoiluastioihin ja ripottele pinnalle tarpeen mukaan sokeria (tai pähkinöitä, marjoja, siemeniä...)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti