En nyt ollut ihan 100% vakuuttunut hänen ideastaan, mutta koska hän oli käyttänyt kikherneitä päätin minäkin ärsyttää perheeni makunystyröitä uudella tuotteella.
Päädyin tekemään suhteellisen perinteiseen vihersalaattipohjaan uutuutemme. Periaatteessa en pidä säilykepurkeista, enkä taatusti pääse MasterChefiin kun käytän tällaisia syntisiä tuotteita, mutta koska en ole eläessäni koskenut kikherneeseenkään keittiössä, niin aloitan tällä lailla varovasti. Se "tätihän" yrittä myydä niitä säilykepurkkejaan! Siispä päädyin ostamaan kikherneiden lisäksi maissia purkissa, ne olivat "pakettitarjouksessa"
Jos tästä oikein innostutaan voinhan harkita että seuraavalla kerralla keitän ihan itse ne herneet suolaliemessä, tällä kertaa nyt kuitenkin näin. Aikaa meni noin 5 minuttia tämän valmistamiseen, vielä nopeammin olisi mennyt jos olisi ostanut valmiita salaattipusseja, minitomaatteja ja fetapaloja.
Kikhernekokeilu
jäävuorisalaattia
tomaattia
185 g veteen säilöttyä tonnikalaa
285 g veteen säilöttyä maissia
265 g veteen säilöttyä kikherenettä
n. 150 g fetajuustoa
Suikaloi salaatti ja pienennä tomaatit. Avaa kaikki säilykepurkit ja kaada säilömisliemi pois. Kaada purkkien sisältö salaatin sekaan. Sekoita. Pinnalle vielä fetakuutioita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti