Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

torstai 2. syyskuuta 2021

Papereissa on eroa

 Kävimme juhlistamassa 3 vuotiasta.

Lahjoja varten ostin hieman lahjapaperia, molemmat Paletti tuotteita, eikä noista rullan päälle liimatuista lapuista oikeastaan saanut muuta informaatiota kuin paperirullan mitat sekä hintatiedon. Silti papereissa oli eroa kuin yössä ja päivässä! 

Toinen rulla oli suloista paperia, mutta päädyin ostamaan myös Disney aiheista, koska ajattelin että se olisi sopivan neutraalia myös hieman vanhempien lapsukaisten lahjoihin. Hintaeroa ei juukaan ollut, Disney-tuote muutamia kymmeniä senttejä kalliimpaa, disneylisä ajattelin. Olin väärässä!

Paperi oli ensinnäkin huomattavasti paksumman oloista. Sellaista joka kestää paketoidessa myös teräviä kulmia. Ja aivan loistavana lisänä: kääntöpuolella viivat joita pitkin saa leikattua suoria palasia.

Tässä uudistus jonka toivoisin jokaiseen paperirullaan! Ja mielellään siihen lappuseen tietoa paperin paksuudesta. Kun ei sitä paperia voi hipelöidä ennen ostopäätöstä. 

Varsinkin sesonkipaperit (eli ne jouluiset) tuppaavat olemaan todella huonolaatuisia. Eikä sellaista kunnon ruskeaa paperiakaan löydä mistään. 



2 kommenttia:

  1. Kun paperi on hyvää, tulee paketistakin siistimpi. 😊

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Siksi olisikin todella kivaa jos paperikäärön päällä olisi tietoa paperin laadusta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...