Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kotimaista käsityötä

Koirani on lähdössä matkoille.

En tiedä pitääkö toinen omistajista valjaista, joten tilasin koirallemme kaulapannan.  Koska yksisarviset ovat koirani kasvattajalle erityisen "mieluisa" asia, päätin että pitäähän koirallamme olla asianmukainen kuosi pannassa. Facebookissa satuin näkemään mainoksen jossa pannassa oli yksisarvisia. Vaihtoehtoina löytyi vaaleanpunainen ja sininen nauha, lapsukaiseni päätyi siniseen taustaan.


Olen pyrkinyt suosimaan ostopäätöksissäni kotimaista, mielellään lähellä tuotettua ja jos vielä saa valita pienyrittäjän niin aina vaan parempi. Joten tämä mainos osui suoraan sydämeeni.

Otin yhteyttä Vinha kaulapantaan ja täytyy sanoa että kerrankin voin antaa täyden kympin asiakaspalvelussa!

Tilaus- ja mittausohjeet olivat hyvin selvät, selitetty vielä hyvin selkein kuvin. Olin kuitenkin sen verran innoissani kaulapannasta, että puolet kysymyksistä menivät minulta ohi, mutta lisäselvityspyynnön jälkeen sain tilaukseni jätettyä. Ja kun mainitsin että olisi pieni kiire, sain pannan kahdessa päivässä (olisin saanut jo seuraavana päivänä, mutta en ehtinyt hakemaan).

Panta oli enemmän kuin täydellinen, sen verran ihana että tuli sitten tilattua kaksi lisää. Niidenkään kohdalla ei tilaus mennyt ihan oikein, mutta ei hätää, apua saatiin ja tilaus saatiin tehtyä kymmenessä minuutissa. Nämä uudet ovat sitten heijastimilla. Täytyy varmaan sitten tilata heijastinpanta ennen talvea myös tälle pikkuiselle? Tokihan koirillamme on heijastavat remmit. Ja takeissakin on heijastimet, mutta sehän ei estä tilaamasta ihania kaulapantoja?

Kuva: Vinha kaulapanta

3 kommenttia:

  1. Kivannäköinen panta. 😊

    VastaaPoista
  2. Pantoja tuli vielä pari lisää, tilasin sitten noille kahdelle muullekin :) Sheltit kulkevat edelleen valjaissaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...