Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 4. elokuuta 2018

Luomu Mehukatit

Nyt olemme maistelleet  Mehukatti luomu-pillimehuja

Kyseessähän on Hopottajien tarjoama mahdollisuus maistella ja kertoa mielipiteensä.  Mehut löytyivät helposti Cittarin hyllystä, isolla luomu merkillä varustettuna, mikä tietysti helpotti huomattavasti etsimistä.

Makuja oli nuo kaksi markkinoilla olevat: mansikka-päärynä sekä appelsiini-mandariini-päärynä. Kerroinkin jo näistä edellisessä postauksessa. Pistin sitten tytöt maistelemaan ja maistoin toki itsekin. Olimme aika yksimisisiä suosikistamme.

Ratsastajan mielestä mansikka-päärynä oli outoa, makuyhdistelmä ei oikein ollut hänen mieleensä, partiolainen taas pisti sitä mauttomana. Olen periaatteessa samaa mieltä. Toki pillimehut varmaan suuntautuvat nuoremmille kuluttajille, mutta aika mauton tuo mansikkamehu oli. Eikä edes erityisen mansikkainen meistä. 

Nyt ei sitten tietenkään ole kovinkaan vaikeaa päätellä  että suosikkimme oli tuo appelsiini-mandariini-päärynä. Itse olisin ehkä kaivannut ennemminkin sitruunaa appelsiinin kaveriksi, mutta taas kerran, tämä tuote ei taida olla minulle suunnattu. Tosin voisin hyvinkin kuvitella ostavani näitä tukkupakkauksen kotiin. Pillimehu on näppärä napata mukaan käsilaukkuun ainaisen vesipullon sijaan. 

Ei lisättyä sokeria ja luomua. Kyllä, minulle kelpaa. Eikä tarvitse katsoa miten paljon on makeutusaineita lisätty. Kerrassaan loistava tuote! Vaikka lapseni eivät ihan pieniä ole, on tämä minusta silti tervetullut uutuus. 

Jään odottelemaan makuja aikuiseen makuun. Ja sitä että Mehukatti ensimmäisenä kehittäisi tuotteen jossa muovimäärää olisi vähennetty. Se puukuitupilli voisi olla oikein hyvä keksintö tuohon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...