Arkisin tämä ruon tekeminen on hieman haasteellista.
Ruokaa pitäisi saada pöytään suurinpiirtein samalla sekunnilla kun tulee ovesta sisälle, että sitten ehditään seuraavaan osoitteeseen.
Tai sitten pitää käyttää hyväkseen tuota autossa kuluvaa aikaa ruoanlaittoon. Mikä tarkoittaa uuniruokaa.
Kaupassa sattui olemaan tarjouksessa broileri, joka kelpaa myös luistelijalle. Kotimaiset juurekset ovat oikeasti hyviä, tällä kertaa ei vaan sattunut olemaan lanttua kotona, joten se jäi pois kun söimme
Pestokanaa uunissa
Broilerin rintapaloja
Purkillinen pestoa
Perunaa
Purkillinen pestoa
Perunaa
Porkkanaa
Sipulia
Meillä tuonne uunipellille lorahti vielä vähän kermaa, mutta sen voi toki jättää pois.
Broilerin "sisälle" pestoa. Juurekset palasiksi ja uunipellille (kera sen kerman) ja niiden päälle broilerin palat. Pestopurkin voi vielä huuhdella ja kaataa jämät juuresten päälle.
175 astetta noin tunti (eli se aika kun ajetaan pääkaupunkiseudulla n 30 km ja kävästään 20 min. asioilla).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti