Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

perjantai 24. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 24.12.2021

 Kiss or hug under the Mistletoe 

Misteliä emme tänä vuonna hankineet eikä sitä pussailua ja halailua näin Covid-aikana toki suositellakaan.

Joulua on kuitenkin vietetty, syöty ja nautittu perheajasta. 

Nyt istun kuuntelemassa joululauluja, olkoot Suvi Teräsniskan Kaksi kynttilää haasteen kymmenes ja viimeinen laulu.Nyt istun nauttimassa aattoillasta. Ihailen kuustamme, joka on kaikkien aikojen kaunein, niin se on joka vuosi. Ihan kohta tarttua glögimukiin ja kirjaan. Sai joululahjaksi Tiina Kuusistolta hänen oman kirjansa Koirille Sallittu

Koiranpennun päivät ovat täynnä uuden oppimista ja ihmeelliseen maailmaan tutustumista! Tämä kirja antaa eväitä koiranpennulle opetettavien tärkeiden arkitaitojen kouluttami-seen tutkitusti tehokkaiden, positiiviseen vahvistamiseen perustuvien keinojen avulla. Kirja sisältää tietoa koiran käyttäytymisestä ja tarjoaa paljon konkreettisia harjoitteita pennulle opetettavista perustaidoista. Kirjan avulla onnistut kasvattamaan tasapainoisen koiran ja viettämään onnellisia yhteisiä hetkiä koirasi kanssa.

Kirjan tekijä Tiina Kuusisto paljasti keväällä 2021 suojelukoirien väkivaltaiset koulutustavat. Asia nostettiin esiin kaikissa tärkeissä uutiskanavissa. Suomen Kennelliitto ja sen jäsenyhdistys Saksanpaimenkoiraliitto, jonka alaisuudessa eläimille kärsimystä tuottava toiminta tuli julki, ovat joutuneet miettimään uudelleen koulutusmenetelmiään.
Tiina on ollut tekemisissä koirien kanssa koko ikänsä. Hän on kilpaillut agilityssä kansainvälisellä ja tokossa kansallisella tasolla. Tiina on eläinfysioterapeutti ja koirankouluttaja. (tuotekuvaus)

Kirja jonka olin ajatellut hankkia kirjahyllyyni, nyt se pääsee sinne omistuskirjoituksella varustettuna, kunhan olen lukenut sen. Odotan innolla että glögi lämpenee!

Hyvää Joulua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...