Olen ajatellut tehdä fudgea, mutta jotenkin nämä päivät tuntuvat taas loppuvan kesken.
Ystäville sentään sain tehtyä makusuolaa, päädyin tekemään suolaa jota itse tahtoisin maistaa.
Sitruuna-inkiväärisuola
1 luomu sitruunan raastettu kuori
pala inkivääriä raastettuna
5 dl hienoa merisuolaa
Sekoita ainekset keskenään ja anna kuivua vuorokausi leivinpaperilla.
Ajattelin käyttää tätä kalaruokiin.
Seuraavaksi taidan kokeilla tehdä viinisuolaa Maldon suolasta.
Ja koska tuo sitruuna-inkiväärikombo innostaa minua, joutuu perheeni tänä jouluna maistelemaan inkivääri-sitruunalohta, päätin juuri graavata sellaisen, kun tänään pistän kalat marinoitumaan.
Lisäksi toki perinteistä ja appelsiinigraavattua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti