Onneksi kotimaisia marjoja saa vielä pakastealtaista, joten pääsin pikkuiseni kanssa kokeilemaan löytämääni reseptiä.
Minun olisi jo pitänyt oppia että kannattaa tehdä kaksinkertainen annos kun lähtee liikkeelle naapurimaan "uunipelti resepteistä". En tajua mitä nukkekoti versioita heidän uuninsa ovat, ihan normaalikokoisilta nuo vaikuttavat ulkopuolelta. No niin tai näin. Tuplasatsi minun versiona. Kiitos lähikauppamme jossa Valion Eilat taas kerran loppu hyllystä. Vihreeseen kauppaan en mene, asiakaspalvelua pitää sentään löytyä, jos vaikka sattuu löytämään myyjän. Vihreän kaupan konseptiin ei taida palvelu kuulua? Joten jos siellä oli Eiloja, niitä on edelleenkin siellä.
Valkosuklaiset mustikkaruudut
4 kananmunaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria
2 dl kermaa (joka vaihtui Floran laktoosittomaan ruokakermaan)
1 (150 g) purkki Eila laktoositon mustikka-vadelma jugurttia120 g sulatettua laktoositonta voita
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kerma ja jugurtti. Sekoita kuivat aineet. Lisää kaikki raaka-aineet vaahtoon. Sekoita.
200 g mustikoita
4 tl sokeria
4 tl perunajauhoja
Sekoita marjat, sokeri ja perunajauhot ja käännä ne taikinaan.
Paista 175 asteessa n 25 min. Jäähdytä.
Sulata 130 g valkosuklaata ja levitä kakun päälle. Leikkaa ruutuja.
Kuvaa ette tällä kertaa saa, tuote syötiin parempiin suihin ennenkuin ehdin kuvailemaan :) Lisään seuraavan satsin jälkeen, mikäli muistan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti