Tämän vuoden variaatiossa oli valkosipulia.
Tämä valkosipulin lisääminen murskana suoraan valmiiseen tuotteeseen vaatii että loppukuluttaja pitää valkosipulista, sen verran kiukkuisena iskee läpi. Ei pahaa, mutta kuten sanottua, pitää olla valkosipulin ystävä. Kuten mieheni.
Ainakin valkosipuli lisää etäisyyttä, joten koronavuoden tuotteeksihan tämä sopi!
Valkosipulisinappi 2020
3/4 dl Colman's sinappijauhetta
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 1 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
4 tl sokeria
½ dl laktoositonta kermaviiliä
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 1 dl kiehuvaa vettä
1 tl suolaa
4 tl sokeria
½ dl laktoositonta kermaviiliä
valkosipulinkynsi
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vettä kunnes seos tuntuu hieman löysän puoleiselta. Sekoita joukkoon kermaviili. Murskaa vielä sekaan valkosipulia. Purkita. Anna maun tasoittua parin päivän ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti